Locatie NLP APELDOORN(Loenen)

Onze opleiding NLP coach

Deze opleiding wordt in Apeldoorn(Loenen) gegeven in het groene hart van Gelderland nabij de grote steden Apeldoorn  Arnhem in Kasteel ter Horst (Loenen).  Ter Horst is een kasteel ten noordoosten van het dorp Loenen, in de Nederlandse provincie Gelderland, aan de weg naar Klarenbeek. In 1557 heeft de toenmalige burgemeester van Arnhem Wynant Hacfort het kasteel laten bouwen.

Inclusief

Onze opleidingen zijn inclusief uitgebreide lunch, koffie en thee, syllabus en een feestelijke certificeringsdag. Het NLP certificaat is erkend door de Nederlandse vereniging van NLP (NVNLP.

Agenda NLP informatieavonden

Wil jij eerst het water testen voordat je in de wereld van NLP duikt? Kom dan vrijblijvend naar een van onze informatieavonden van 19.30 – 21.30 uur, ontmoet de trainers en dompel je onder in de wereld van NLP.

Agenda NLP
practitioner

Je eerste volledige NLP opleiding en een solide basis voor alle vervolgopleidingen. Hier vind je de data van de aankomende NLP Practitioner opleidingen in Enschede. De duur van de opleidingsdagen bedraagt 9 uur van 09.00 tot 18.00 uur. Er zijn in totaal 15 opleidingsdagen en 1 feestelijke certificatiedag.

Agenda NLP Master Practitioner

De NLP Master is het naadloze vervolg op de NLP Practitioner opleiding. Tijdens de NLP Master Practitioner opleiding ligt de nadruk op persoonlijk leiderschap. Hier vind je de data van de aankomende NLP Master Practitioner opleidingen in Enschede. De duur van de opleidingsdagen bedraagt 9 uur van 09.00 tot 18.00 uur. Er zijn in totaal 15 opleidingsdagen en 1 feestelijke certificatiedag.

Beschrijving locatie NLP Apeldoorn (Loenen)

Onze opleiding NLP coach in Apeldoorn wordt gegeven in het groene hart van Gelderland nabij de grote steden Apeldoorn, Arnhem, NIjmegen en Zwolle. aan de weg naar Klarenbeek. In 1557 heeft de toenmalige burgemeester van Arnhem Wynant Hacfort het kasteel laten bouwen. 

Richtlijnen RIVM en coronapas

De opleidingslocatie voldoet aan de nieuwste richtlijnen van het RIVM. De QR code is bij deze locatie noodzakelijk.

Adres gegevens

Ocuro

Kasteel ter Horst
Hoofdweg 74
7371 AK Loenen

Volg de A28 en A50 naar de Loenenseweg/N786 in Beekbergen. Neem afrit 23-Loenen vanaf de A50.

Ga verder op de N786. Neem de Vrijenbergweg naar de Hoofdweg in LoenenAgenda Opleidingen

Bezoek een van onze informatieavonden