Locatie Best

De NLP opleidingen in Noord-Brabant worden gegeven in Best, net boven de rook van Eindhoven.

In Best ben je van harte welkom bij het landelijk gelegen Trainingscentrum Aarlehof. Deze locatie geeft de unieke mogelijkheid om tijdens de pauze een wandeling te maken in de prachtige tuin of boomgaard.

Inclusief

Onze opleidingen zijn inclusief uitgebreide lunch, koffie en thee, syllabus en een feestelijke certificeringsdag. Het NLP certificaat is erkend door de Nederlandse vereniging van NLP (NVNLP.

Agenda NLP informatieavonden

Wil jij eerst het water testen voordat je in de wereld van NLP duikt? Kom dan vrijblijvend naar een van onze informatieavonden van 19.30 – 21.30 uur, ontmoet de trainers en dompel je onder in de wereld van NLP.

Agenda NLP
practitioner

Je eerste volledige NLP opleiding en een solide basis voor alle vervolgopleidingen. Hier vind je de data van de aankomende NLP Practitioner opleidingen in Best. De duur van de opleidingsdagen bedraagt 9 uur van 09.00 tot 18.00 uur. Er zijn in totaal 15 opleidingsdagen en 1 feestelijke certificatiedag.

Agenda NLP Master Practitioner

De NLP Master is het naadloze vervolg op de NLP Practitioner opleiding. Tijdens de NLP Master Practitioner opleiding ligt de nadruk op persoonlijk leiderschap. Hier vind je de data van de aankomende NLP Master Practitioner opleidingen in Best. De duur van de opleidingsdagen bedraagt 9 uur van 09.00 tot 18.00 uur. Er zijn in totaal 15 opleidingsdagen en 1 feestelijke certificatiedag.

Beschrijving locatie Best

De NLP opleidingen in Noord-Brabant worden gegeven in Best, net boven de rook van Eindhoven.
In Best ben je van harte welkom bij Trainingscentrum Aarlehof; landelijk gelegen met de mogelijkheid om tijdens de pauze een wandeling te maken in de tuin of boomgaard. Op het eigen terrein is er voldoende gratis parkeergelegenheid.

Richtlijnen RIVM en coronapas

De opleidingslocatie voldoet aan de nieuwste richtlijnen van het RIVM. De coronapas heeft (op dit moment) geen betrekking op onze activiteiten als opleidingsinstituut.

Adres gegevens

Trainingscentrum Aarlehof
Aarleseweg 6
5684 NR Best

Trainingscentrum Aarlehof is goed bereikbaar op ongeveer 5 minuten van de snelwegen A2, A58 en de A50. Op eigen terrein is er voldoende gratis parkeergelegenheid.

Het centrum van Best en het NS-station liggen op ongeveer 2 km afstand. Vanaf het NS-station is met bus 142 de locatie op loopafstand vanaf de bushalte.

Agenda Opleidingen

Bezoek een van onze informatieavonden