Locatie Drachten

Op de grens van Friesland en Groningen staat in Marum de prachtige boerderij Op de Haar. Deze monumentale boerderij uit 1862 ligt in een landelijke, groene omgeving. De authentieke stal met uitzicht op de landerijen is omgebouwd tot moderne vergaderruimte met de nodige faciliteiten.

Boerderij Op de Haar is een kop-romp boerderij met de status van Rijksmonument. Jarenlang heeft de boerderij als melkveebedrijf gefunctioneerd en nog steeds is een deel van de stallen in gebruik. Het historische deel wordt tegenwoordig gebruikt als vergaderlocatie. 

Inclusief

Onze opleidingen zijn inclusief uitgebreide lunch, koffie en thee, syllabus en een feestelijke certificeringsdag. Het NLP certificaat is erkend door de Nederlandse vereniging van NLP (NVNLP.

Agenda NLP informatieavonden

Wil jij eerst het water testen voordat je in de wereld van NLP duikt? Kom dan vrijblijvend naar een van onze informatieavonden van 19.30 – 21.30 uur, ontmoet de trainers en dompel je onder in de wereld van NLP.

Agenda NLP
practitioner

Je eerste volledige NLP opleiding en een solide basis voor alle vervolgopleidingen. Hier vind je de data van de aankomende NLP Practitioner opleidingen in Friesland. De duur van de opleidingsdagen bedraagt 9 uur van 09.00 tot 18.00 uur. Er zijn in totaal 15 opleidingsdagen en 1 feestelijke certificatiedag.

Agenda NLP Master Practitioner

De NLP Master is het naadloze vervolg op de NLP Practitioner opleiding. Tijdens de NLP Master Practitioner opleiding ligt de nadruk op persoonlijk leiderschap. Hier vind je de data van de aankomende NLP Master Practitioner opleidingen in Friesland. De duur van de opleidingsdagen bedraagt 9 uur van 09.00 tot 18.00 uur. Er zijn in totaal 15 opleidingsdagen en 1 feestelijke certificatiedag.

Beschrijving locatie Drachten (Marum)

Op de grens van Friesland en Groningen in Marum ligt de prachtige boerderij Op de Haar. Deze monumentale boerderij uit 1862 ligt in een landelijke, groene omgeving. De authentieke stal met uitzicht op de landerijen is omgebouwd tot moderne vergaderruimte met de nodige faciliteiten.

Boerderij Op de Haar is een kop-romp boerderij met de status van Rijksmonument. Jarenlang heeft de boerderij als melkveebedrijf gefunctioneerd en nog steeds is een deel van de stallen in gebruik. Het historische deel wordt tegenwoordig gebruikt als vergaderlocatie.  Op het eigen terrein is er voldoende gratis parkeergelegenheid.

Richtlijnen RIVM en coronapas

De opleidingslocatie voldoet aan de nieuwste richtlijnen van het RIVM. De coronapas heeft (op dit moment) geen betrekking op onze activiteiten als opleidingsinstituut.

Adres gegevens

Boerderij Op de Haar
Haasterweg 30-32
9363 VD Marum

Marum is met de auto goed te bereiken en ligt slechts 5 minuten van de A7. Op eigen terrein is er voldoende gratis parkeergelegenheid.

Agenda Opleidingen

Bezoek een van onze informatieavonden