Locatie Enschede

Onze NLP opleiding in Enschede wordt gegeven in het groene hart van Twente nabij de grote steden Enschede, Hengelo en Almelo in Resort Bad Boekelo. Het resort dateert uit 1934 en heeft een rijke historie dankzij de florerende zoutindustrie. Resort Bad Boekelo had de primeur in Nederland toen ze het eerste zout gezuiverde natuurzwembad kregen.

Inclusief

Onze opleidingen zijn inclusief uitgebreide lunch, koffie en thee, syllabus en een feestelijke certificeringsdag. Het NLP certificaat is erkend door de Nederlandse vereniging van NLP (NVNLP.

Agenda NLP informatieavonden

Wil jij eerst het water testen voordat je in de wereld van NLP duikt? Kom dan vrijblijvend naar een van onze informatieavonden van 19.30 – 21.30 uur, ontmoet de trainers en dompel je onder in de wereld van NLP.

Agenda NLP
practitioner

Je eerste volledige NLP opleiding en een solide basis voor alle vervolgopleidingen. Hier vind je de data van de aankomende NLP Practitioner opleidingen in Enschede. De duur van de opleidingsdagen bedraagt 9 uur van 09.00 tot 18.00 uur. Er zijn in totaal 15 opleidingsdagen en 1 feestelijke certificatiedag.

Agenda NLP Master Practitioner

De NLP Master is het naadloze vervolg op de NLP Practitioner opleiding. Tijdens de NLP Master Practitioner opleiding ligt de nadruk op persoonlijk leiderschap. Hier vind je de data van de aankomende NLP Master Practitioner opleidingen in Enschede. De duur van de opleidingsdagen bedraagt 9 uur van 09.00 tot 18.00 uur. Er zijn in totaal 15 opleidingsdagen en 1 feestelijke certificatiedag.

Beschrijving locatie Enschede

Onze NLP opleiding in Enschede wordt gegeven in het groene hart van Twente nabij de grote steden Enschede, Hengelo en Almelo in Resort Bad Boekelo. Het resort welke dateert uit 1934 heeft een rijke historie dankzij de florerende zoutindustrie waarbij zij als eerste in Nederland de primeur van een zout gezuiverd natuurzwembad kreeg. Op het eigen terrein is er voldoende gratis parkeergelegenheid.

Richtlijnen RIVM en coronapas

De opleidingslocatie voldoet aan de nieuwste richtlijnen van het RIVM. De QR code is bij deze locatie noodzakelijk.

Adres gegevens

Resort Bad Boekelo
Oude Deldenerweg 203
7548  PM Enschede

Resort Bad Boekelo ligt ongeveer 10 minuten rijden van de A35. Op eigen terrein is er voldoende gratis parkeergelegenheid.

Vanaf het centraal station in Enschede gaat de buurtbus 506 naar Resort Bad Boekelo.

Agenda Opleidingen

Bezoek een van onze informatieavonden