NLP OPLEIDINGEN

Wat is NLP?

NLP is een samensmelting van het beste van verschillende (therapeutische) stromingen. Het geeft je inzichten in het ‘HOE’ als we het hebben over patronen in gedrag en communicatie in relatie tot jezelf en anderen. NLP geeft je ook de tools om deze patronen te onderzoeken. Centrale vragen hierbij zijn; Hoe neem jij de wereld om je heen waar en hoe uit zich dat in je communicatie? Kortom wat zijn je patronen? Wanneer je dit (h)erkent, kun je dit ook bij anderen (h)erkennen en de impact van je communicatie vergroten.

NLP ontwikkelt zich voortdurend, het is geen gegeven. Onze opleidingen richten zich op zuivere NLP in een praktisch en eigentijds jasje.

Basis opleiding NLP is vergelijkbaar met de NLP technician

NLP Basis

Je communicatieve vaardigheden versterken zonder een volledige erkende NLP opleiding te volgen kan met onze praktische NLP Basis opleiding. In 6 dagen krijg je een krachtig NLP vaardigheden pakket aangeboden die je direct in de praktijk kan brengen.

opleiding NLP practitioner

NLP Practitioner

Je eerste volledige NLP opleiding en een solide basis voor alle vervolgopleidingen. De opleiding bestaat uit 16 opleidingsdagen verspreid over 10 maanden. Dit geeft je de gelegenheid om het geleerde in de praktijk te oefenen en te integreren. Wij leren je effectiever te communiceren, zintuigelijk specifieke feedback te geven, je eigen grenzen te (h)erkennen en je beter af te stemmen op je gesprekspartner.

opleiding NLP master practitioner

NLP Master Practitioner

De NLP Master is het naadloze vervolg op de NLP Practitioner opleiding. Tijdens de NLP Master Practitioner opleiding ligt de nadruk op persoonlijk leiderschap. Gedurende 16 opleidingsdagen maak je een waardevolle verdieping in de NLP Practitioner stof. Je maakt kennis met nieuwe interventies, met metaprogramma’s en een modelleringsopdracht.

nlp

NLP Coach

Tijdens de NLP Coach opleiding leer je de NLP kennis die je hebt opgedaan tijdens je NLP Practitioner of Master opleiding in te zetten als zelfstandig coach of om coachend leiding te geven. Gedurende 16 opleidingsdagen leer je een effectief coachgesprek op te bouwen en krijg je extra tools aangeboden uit NLP, TA en systemisch werk.

opleiding NLP train de trainer

NLP Trainer opleiding

Na het volgen van een NLP Practitioner en Master opleiding kun je kiezen voor de NLP Trainer opleiding. Het is de perfecte eerste stap richting het internationaal gecertificeerd NLP Trainerschap. Maar ook erg geschikt wanneer je binnen je eigen werkgebied workshops of trainingen wilt geven. Wij leren je tijdens 14 opleidingsdagen de fijne kneepjes van het trainersvak.