Kyra Hoogeveen

Als NLP trainer ben ik menselijk en authentiek, I practise what I preach. Door de juiste, soms prikkelende, vragen op het juiste moment te stellen ben ik in staat maatwerk te leveren en begeleid ik de ander in het doorbreken van oude patronen.  Met oprechte nieuwsgierigheid bied ik een veilige en oordeel loze leeromgeving aan waarin de autonomie van de ander centraal staat.

Relevante opleidingen

NLP trainer – NLP-coach –  Internationaal gecertificeerd trainer – Extern vertrouwenspersoon – Deep Democracy facilitator –  TA 101 – Wandelcoachtrainer

Persoonlijke geschiedenis in een notendop

Op 28 mei 1965 zag ik in Amsterdam voor het eerst het licht. Tot mijn 8ste heb in Amsterdam gewoond. Op mijn 8e verhuisden we met het gezin naar Meppel waar ik tot mijn 2oste heb gewoond. Dat was het moment waarop ik de verleiding van de Randstad niet langer kon weerstaan. Ik trok mijn stoute schoenen aan en ging in Haarlem wonen en werken als verpleegkundige. In Haarlem nam ik motorrijles en viel ik als een blok voor de instructeur. Met mijn instructeur (inmiddels al 30 jaar mijn echtgenoot) heb ik vele omzwervingen gemaakt waaronder een Spaans avontuur van 12 jaar. Inmiddels wonen wij in het mooie Franeker.

Vanaf kinds af aan ben ik al mateloos geïnteresseerd in het gedrag van mensen, wat maakt dat je doet wat je doet? Wat maakt dat ik doe wat ik doe? En waarom blijf je doen wat je doet terwijl je iets anders wilt? Door deze interesse was het een bijna logische stap om te gaan werken als psychiatrisch verpleegkundige. Op een gegeven moment de overstap gemaakt van de non-profit sector naar de profit sector. Hier kwam ik voor het eerst in aanraking met NLP. Het niet meer te doven vuur voor NLP was aangewakkerd.

Sinds 2011 ben ik als ZZP’er actief als (wandel)coach en trainer.

Kernwaarden

Oordeel loos, nieuwsgierig, humor.

Favoriete quote

It takes courage to grow up and become who you really are!

E.E. Cummings

Wat geeft je energie?

Buiten zijn in de natuur, wandelen of fietsen. Verder houd ik van het lezen van thrillers, eten, een goed gesprek en lachen.   

Bezoek een van onze informatieavonden