Maria Jansen

Ik ben Maria Jansen. Als NLP trainer zorg ik voor een veilige bedding van waaruit je  kunt leren en ont-wikkelen. Er bestaat altijd een andere keuze en dat wil ik je graag laten ontdekken. Zo krijg je de mogelijkheid om anders met de uitdagingen in je leven om te gaan. Immers; als je blijft doen wat je altijd gedaan hebt, blijf je krijgen wat je altijd gekregen hebt!

Relevante opleidingen

NLP master, coach en counselor – Internationaal gecertificeerd NLP trainer – jaaropleiding Familieopstellingen – Extern vertrouwenspersoon 

Persoonlijke geschiedenis in een notendop

Ik ben geboren op 15 april 1960 en na wat omzwervingen ben ik uiteindelijk in het onderwijs terecht gekomen. Tegelijkertijd werkte ik ook als dieetconsulente. Ik merkte dat er steeds meer een beroep werd gedaan op mijn coachingsvaardigheden en besloot daarom een opleiding NLP op dit vlak te gaan volgen. Dit werd NLP en toen was het hek van de dam. Met groot enthousiasme heb ik alle opleidingen gevolgd totdat ik trainer was. Sinds een tiental jaren doe ik dit met veel plezier. Voor mij het mooiste vak van de wereld!

Kernwaarden

Vertrouwen – enthousiasme – verbondenheid – veiligheid – lef – blijven leren

Favoriete quote

De kracht van kwetsbaarheid

Maria Jansen

Wat geeft je energie?

Wandelen – de Wadden – Fantasy boeken – mijn tuin – Netflix 

Bezoek een van onze informatieavonden