Locatie Utrecht(Soest)

Midden in de natuur werken aan persoonlijke en professionele ontwikkeling? Dat kan, de NLP opleidingen in de omgeving tussen Utrecht en NLP  Amersfoort worden gegeven in het buitengebied van Soest op een unieke en authentieke locatie. De Schaapskooi is een monumentale en historische locatie gebouwd in begin 1700 en biedt een unieke setting.

Inclusief

Onze opleidingen zijn inclusief uitgebreide lunch, koffie en thee, syllabus en een feestelijke certificeringsdag. Het NLP certificaat is erkend door de Nederlandse vereniging van NLP (NVNLP.

Agenda NLP informatieavonden

Wil jij eerst het water testen voordat je in de wereld van NLP duikt? Kom dan vrijblijvend naar een van onze informatieavonden van 19.30 – 21.30 uur, ontmoet de trainers en dompel je onder in de wereld van NLP.

Agenda NLP
practitioner

Je eerste volledige NLP opleiding en een solide basis voor alle vervolgopleidingen. Hier vind je de data van de aankomende NLP Practitioner opleidingen in Utrecht. De duur van de opleidingsdagen bedraagt 9 uur van 09.00 tot 18.00 uur. Er zijn in totaal 15 opleidingsdagen en 1 feestelijke certificatiedag.

Agenda NLP Master Practitioner

De NLP Master is het naadloze vervolg op de NLP Practitioner opleiding. Tijdens de NLP Master Practitioner opleiding ligt de nadruk op persoonlijk leiderschap. Hier vind je de data van de aankomende NLP Master Practitioner opleidingen in Utrecht. De duur van de opleidingsdagen bedraagt 9 uur van 09.00 tot 18.00 uur. Er zijn in totaal 15 opleidingsdagen en 1 feestelijke certificatiedag.

Beschrijving locatie Utrecht (Soest)

De NLP opleidingen in de omgeving van Utrecht worden gegeven in Soest. Er wordt getraind midden in het buitengebied van Soest op een authentieke locatie. De Schaapskooi is een monumentale en historische locatie. De schaapskooi is begin 1700 gebouwd en bied een unieke setting.  Op het eigen terrein is er voldoende gratis parkeergelegenheid.

Richtlijnen RIVM en coronapas

De opleidingslocatie voldoet aan de nieuwste richtlijnen van het RIVM. De coronapas heeft (op dit moment) geen betrekking op onze activiteiten als opleidingsinstituut.

Adres gegevens

Boerderij de Stoethoeve
Birkstraat 131
3768 HE Soest

De schaapskooi is makkelijk te bereiken vanaf de A1, A27 en de A28. Op eigen terrein is er voldoende gratis parkeergelegenheid.

Met het openbaar vervoer kun je de Schaapskooi makkelijk bereiken, bushalte Zandlaan is op loopafstand van de Schaapskooi.

Agenda Opleidingen

Bezoek een van onze informatieavonden